top of page

Faalangst 

Heeft uw kind weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld? Vraagt uw kind vaak om bevestiging of is het onzeker over zichzelf? Legt uw kind de lat voor zichzelf te hoog of gaat het net moeilijke situaties uit de weg? Wilt uw kind graag zelfverzekerd zijn? En werkt uw kind graag met honden? 
 

Faalangst bij kinderen komt vaak voor. Ze denken dat ze niet aan de verwachtingen zullen voldoen en zijn bang dat ze ondanks een goede voorbereiding zullen falen. Door deze angst presteren ze vaak onder hun niveau. 

Via een uniek therapieprogramma leert uw kind hoe het zijn of haar zelfvertrouwen kan laten groeien. Hun inzicht in faalangst wordt vergroot, ze krijgen verschillende ontspanningstechnieken aangeleerd, leren positief denken, ontdekken waar ze allemaal goed in zijn en wat hun bijzonder maakt. Er wordt gewerkt met een werkboek en veel spel- en therapiemateriaal. Yuki zal uw kind gedurende het hele leerproces ondersteunen en helpen bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Hij beoordeelt niet en vindt iedereen mooi met zijn of haar eigen talenten. Uw kind kan samen met hem succeservaringen beleven, waardoor hun welbevinden stijgt. Ze leren met behulp van Yuki dat fouten maken niet erg is en hoort bij het groeiproces van zowel dieren als mensen. Elk kind is een kanjer en mooi met zijn of haar eigen talenten!
 

Ik ben een kanjer.png
bottom of page